top of page

Har du brug for hjælp?

Måske er du et menneske, som har brug for at ændre dine handlemønstre/vaner. Det kan være du har indset at tobak/alkohol/sukker ikke længere skal kontrollere dit liv. Måske vil du af med en fobi, et ubehag, en angst for noget, som i virkeligheden ikke er farligt. 

 

Det kan også være du blot har brug for hjælp til ro. Ro i krop, sind og ånd. Vi kan sammen finde ind til din kerne og arbejde på en måde, så uro og ubalance skiftes ud med ro og balance.
Tag det første skridt i dag - tag kontakt.

Et forløb hos mig bliver skræddersyet til dig. Ved en gratis afklaringssamtale, lytter jeg til dig, og giver mit bud på, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Det er aldrig for sent...

Start din rejse i dag, og book en gratis afklaringssamtale.

Mød Mette

Certificeringer: 

Master hypnotisør og hypnoterapeut
Selv-hypnose instruktør

Intuitiv sjælerejseguide

Mindfulnessinstruktør

Reiki Master

Meditationslærer

NLP Practitioner

Portræt af Mette Pia Ludvigsen

Efter min healing i går, føles det hele ikke lige så uoverskueligt. Jeg havde mere dyb søvn i nat, end jeg plejer. Og selv om jeg vågnede tidligt, har jeg ikke været så træt..

- Camilla, Holbæk

I have tried to stop smoking several times before. It was a kind of fight with myself. Two sessions of hypnosis and it is wonderful to say: I am a non-smoker...

- Yeliz, Türkiye

Mettes rolige stemme og empatiske væsen fik mig gennem en fantastisk rejse. Min sjælerejse var dyb og bestemt meningsfyldt.

- Trine, Ringsted

Mindfulness works on me. When I get mad or when I can't sleep, I use your breathwork technique, and it works. Thank you, I sleep better than before. 

- Ahmet, Türkiye

bottom of page