top of page

Hvad er 5-PATH® Hypnoterapi?

5-PATH® hypnoterapi er et system, som er udviklet af den anerkendte hypnotisør og hypnoterapeut Calvin Banyan fra Banyan Hypnosis Center for Training & Services, Inc. i USA. 

5-PATH systemet består af 5 faser, og bogstaverne står for Fem Faset Avanceret Transformerende Hypnose (5-Phase Advanced Transformational Hypnosis). Det er en særdeles kraftfuldt og effektiv hypnosemetode, som kommer dybt ned og finder roden til den ubalance, du som klient har. 
De fleste klienter kommer igennem de første 4 faser, og til det bruges der 3-5 sessioner med ca. 1 uges mellemrum. 

Når du kommer til din første session, vil jeg gerne være helt sikker på, at du forstår hvad hypnose er - og ikke er - så derfor starter vi altid med  en "pre-talk".  Herefter laver jeg er før-hypnose interview, så jeg kan finde ud af hvad dine mål er, og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig med at nå disse. Det er vigtigt for mig, at du du føler dig sikker og tryg. 

Når vi har alt det praktiske på plads, bruger jeg en hypnotisk induktion, som hurtigt og effektivt vil få dig på det stadie af hypnose, hvor terapien bliver mest effektiv. Under induktionen bruger jeg synlige og usynlige tests, så jeg sikrer mig, at du er på det helt rigtige niveau af hypnose.

Hver session bliver tilpasset dig og dine mål. Vi arbejder sammen som et team, mens du går gennem processen. Her neutraliseres dine gamle begrænsende overbevisninger, følelser eller vaner, som har forårsaget. Som 5-PATH® hypnoterapeut hjælper jeg dig,  ved at finde den faktiske årsag til dit handlingsmønster, eliminere den, for derefter at opbygge nye positive overbevisninger. Dette gør det muligt for dig at komme succesfuldt ud af et forløb og opleve langsigtede og endda permanente resultater.

​Jeg håndterer også problemer som indre konflikter. For selv om du virkelig ønsker at foretage en positiv ændring i dit liv, så kan der være en indre konflikt, der gør, at det er svært for dig, at foretage ændringerne. Det kan f.eks. være rygeren, som er bange for at tage på i vægt, når rygeren bliver ikke-ryger. 

Jeg tager dig gennem hver fase af processen, tilpasser hele tiden til dine behov, og sikrer at dit forløb hos mig er fuldstændigt professionelt, fortroligt og effektivt.​​​

Certifikat
Certifikat
IMG_0608_edited.jpg
bottom of page