top of page
Christian Koed og Mette Ludvigsen
  • YouTube

Meditation er en vigtig del af mindfulness. Det giver dig fuldstændig ro inde i dig selv, i dit nervesystem, og det aktiverer det parasympatiske nervesystem, som vi ikke ellers selv kan kontrollere. Dette system er med til at genopbygge kroppens ressourcer. Vores hjerterytme, åndedræt, blodtryk og puls falder, når vi mediterer, og derved giver vi os selv ro til at få fornyet energi. 


Meditation handler også om at være i nu'et. Oftest lader man tanker være tanker og bare fokuserer på f.eks. en stemme, et mantra, noget musik eller sit åndedræt. På den måde får man koblet helt fra, og får den ro, som mange mangler i en travl hverdag. Man kan som nybegynder starte med blot 5 minutters ro 1 gang om dagen, og langsomt udvide det. 

Jeg selv nyder  guidede meditationer. Søger du på YouTube, vil du finde et hav af forskellige guidede meditationer, når du altså lige er kommet forbi reklamerne. Du kan her finde ud af, hvilke stemmer, toneleje, hastighed osv. du bedst kan lide, samt om de skal være med musik eller ej. 

Jeg afsluttede i juli 2022 et online kursus: Certified Meditation Teacher fra Arhanta Yoga, som er beliggende i Holland samt Indien. Med dette kursus, kan jeg udbyde workshops, kurser og 1:1 sessioner. 

Jeg har selv købt nogle guidede meditationer, da jeg hellere vil have dem tilgængelige uden at skulle ind i YouTubes kæmpe univers. Derfor vil jeg også gerne bidrage til udvide sortimentet. Jeg har skrevet og indtalt meditationer til forskellig brug, og fået hjælp af Cee Kay Productions, som har skrevet musikken til dem. Sammen udgiver vi nu løbende disse meditationer. Musikken kan alene høres på streamingtjenester som Spotify og YouTube. 

På YouTube kan du nu lytte til meditationen MORGENSOL og AFTENSTUND

bottom of page