top of page

Velkommen til!

 

Jeg er uddannet 5-PATH® hypnotisør og hypnoterapeut ved New-You/Benny Vadmand i København. Jeg er også underviser i 7-PATH® selv-hypnose, som er en teknik, hvorpå man arbejder med sig selv i hypnose. 

 

Ud over hypnosen har jeg forskellige andre uddannelser, som jeg bruger både alene og sat sammen i længere forløb. Dette giver mig mange muligheder som behandler. Du kan se listen nedenunder. 

 

Jeg er medlem af de 2 amerikanske forbund: National Guild of Hypnotists (NGH) og International Association of Hypnosis Professionals. Jeg efterlever de etiske regler, som er beskrevet heri. Derudover er jeg medlem af Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark samt Dansk Behandlerforbund.

 

Som hypnoterapeut har jeg mulighed for at hjælpe med forskellige udfordringer inden for tankemønstre, vaner og fobier. Disse beror på nogle erfaringer og følelser, der har givet nogle fejlagtige overbevisninger, som oftest er sået i den tidligste barndom. Sammen dykker vi ned og arbejder med disse, og skaber nye positive forandringer. 

Indehaver Mette Pia Ludvigsen

Min faglige baggrund

Jeg blev i 1995 uddannet som folkeskolelærer, og har i de sidste 15 år udelukkende arbejdet med elever i 10. klasse.

For mig er relationsarbejdet den vigtigste kanal til at kunne udvikle de unge - ikke kun fagligt, men også personligt og socialt. Jeg møder mange unge mennesker med udfordringer som stress, tankemylder, social angst, depression og nogle har en eller flere diagnoser. Jeg vil gerne hjælpe dem og vise dem veje til et lettere liv, hvilket jeg bl.a. gør gennem min undervisning i mindfulness. Men jeg vil gerne hjælpe endnu flere, hvis veje ikke lige krydser mine. 

Arbejdet med kroppen, sindet og sjælen har været i mit fokus hos mig selv de senere år, og i denne selvudvikling har jeg fået stor interesse for at lære metoder, så jeg kan hjælpe andre mennesker med at finde ro i dem selv, og leve det liv, de ønsker. Derfor har jeg også valgt nogle uddannelser og kurser, som tilsammen omfavner alle 3 dele:

2024, Reiki Master v. Paloma Zendings, Roskilde

2023, Intuitiv sjælerejse guide/spirituel hypnoseuddannelse v. Benny Vandmand, New-You, København

2022, 5-path® master hypnotisør og hypnoterapeut v. Benny Vadmand, New-You, København

2022, 7-path® selv-hypnose instruktør v. Benny Vadmand, New-You, København

2022, Meditationslærer v. Arhanta Yoga, Holland/Indien (Online)

2021,  Afspændingsmassage kursus v. Skolen for kropsbehandling, Lyngby

2021, NLP Practitioner v. David Key, England (Online)

2021, Mindfulness instruktøruddannelse v. Sussanne Wexø, København

2021, Reiki I + II healer v. Marzcia Techau, København

Jeg glæder mig til at møde dig!

bottom of page