top of page

Hvorfor tage på sjælerejse?

Tidligere liv og livet mellem livene er 2 "rejser", hvor du dykker ned i dig selv, og lærer dig selv bedre at kende.


Læs her lidt om hvad du kan forvente at få ud af en regression eller sjælerejse.

Regression er et fænomen, hvor du lander i et tidligere liv. Ved en sjælerejse kommer du både tilbage til tidligere liv, samt til livet mellem livene.

Du vil undervejs møde din åndelige vejleder og ting/rum, som kan give dig den indsigt, du har brug for i dit liv netop nu.


Om rejserne er virkelighed eller fantasi vil jeg lade være op til dig. Det essentielle er, at du få viden med dig hjem, og muligvis svar på de spørgsmål, du har med, når du kommer til en session.Hvad kan du så bruge regressionen eller sjælerejsen til?


Selvopdagelse: En sjælerejse kan hjælpe dig med at dykke dybt ind i dit indre selv og opdage ukendte eller undertrykte aspekter af din personlighed. Du kan få indsigt i tidligere traumer, mønstre eller overbevisninger, der påvirker dit liv i dag.


Healing: En sjælerejse kan give dig mulighed for at helbrede gamle sår og frigøre dig fra følelsesmæssig smerte eller blokeringer. Gennem dyb indsigt og forståelse kan du arbejde med at integrere og heale tidligere oplevelser eller relationer.


Forbindelse med spiritualitet: En sjælerejse kan åbne for en dybere forbindelse med din åndelighed eller højere selv. Du kan opleve øget bevidsthed, indsigt og forståelse af universets eller livets større sammenhænge.


Personlig vækst: Gennem en sjælerejse kan du opnå personlig vækst og udvikling. Du kan opdage nye perspektiver, udvikle større empati og medfølelse og lære at leve mere i overensstemmelse med dine værdier og formål.


Livsretning og formål: En sjælerejse kan hjælpe dig med at finde klarhed omkring dit livs formål og retning. Du kan få indsigt i, hvad der virkelig betyder noget for dig, og hvilke skridt der er nødvendige for at opfylde dit potentiale.Sjælerejsen er DIN individuelle oplevelse

Det er vigtigt at bemærke, at sjælerejser er individuelle og kan have forskellige formål og resultater for hver person. Nogle mennesker oplever dybe transformationer, mens andre kan få mere subtile indsigter. Derfor er det vigtigt, at man kommer til sin regressionsterapeut med åbenhed og uden låste forventninger om, hvad der skal ske.

Dine sanser

Det er også vigtigt, at du har åbnet for alle dine sanser. Under en rejse kan du benytte dig af en hvilken som helst sans. Om du smager, dufter, lytter, mærker eller ser, så kommer dine oplevelser til dig på DIN måde. Har du derfor forventningen om at skulle "se en film", og du ikke er visuel, ja så kan du blive ret skuffet.

Alle sanser er lige gode.


Vil du med på rejsen?

Så kontakt mig gerne...13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lever du?

Bình luận


bottom of page