top of page

Hvor højt sætter du livskvalitet?

Helt ærligt....hvor tit tænker du over, om det liv du lever, virkelig er det liv, du ønsker at leve? Hvad drømmer du inderst inde om? Hvornår har du sidst taget en beslutning, som har ændret den måde, du lever på - bare en lille smule? Jeg har været lærer siden 1995. Det var ikke noget, jeg havde overvejet. Faktisk ville jeg være eksportingeniør eller tolk. Men min veninde gik på lærerseminariet, og syntes det var fantastisk. Nå ja, det kan man jo også... og det med sprog kunne opfyldes her.... og så lå uddannelsen i byen... Okay - det gør jeg!

Som årene gik tænkte jeg, at det da kunne være interessant at prøve at gå andre veje også.. men som hvad? Jeg kunne jo ikke andet end at undervise... Jeg har været på 4 forskellige arbejdspladser - de sidste 20 år på samme matrikel! Tiden går og går...


Jeg ved ikke, om jeg vil kalde mig selv for et spirituelt menneske.. men man behøver vel heller ikke sætte sig i en bestemt bås? Jeg har dog altid interesseret mig for religion - det var et af mine linjefag på seminariet. Og da jeg var i 20'erne havde jeg da nogle oplevelser, som ikke var fysiske. Så jeg har altid troet på mere mellem himmel og jord - nok mest bare på min egen måde..

At miste mennesker tæt på får mange til at tænke over meningen med livet. Hvorfor er vi her? Hvorfor er jeg mig? Hvad sker der bagefter? Findes der en gud? Findes der engle? Findes der ånder?


En periode med stress-sygemelding fik i hvert fald mig til at tænke temmelig meget over livet, over hvad jeg vil bruge resten af det på.... Og en klarsynsaften med mediet Sebbastian Lorantius åbnede mit sind for den åndelige verden! Jeg blev nysgerrig på mere...meget mere end jeg kunne forestille mig... Skeptisk? Selvfølgelig, men for mig er der bare så mange ting, der giver så meget mening.


Jeg har læst bøger, jeg har fulgt onlinekurser og webinarer, jeg har oplevet flere klarsynsaftener og fået clairvoyante budskaber, jeg begyndte at uddanne mig... Tiden var inde for mig til at få kigget MIN livskvalitet igennem. Jeg arbejder på det konstant - hver eneste dag - og jeg elsker det! Mine nye skills gør mit liv klart bedre. Det vil jeg fortælle om en anden dag. Nyd din dag, og gå aldrig på kompromis med din livskvalitet. PS. Billedet er fra forsiden af min notesbog - udgivet af Life Books/Susanne Wexø. Heri har jeg bl.a. lige skrevet mit livsmanuskript. Men det må du også høre om en anden gang..
26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lever du?

bottom of page