top of page

Hvordan virker Reiki healing egentlig?


Reiki healing er en form for alternativ terapi, der opstod i Japan i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Ordet "Reiki" kommer fra to japanske ord: "rei", som betyder universel eller åndelig, og "ki", som betyder livsenergi eller vital kraft.


Ifølge Reiki-læren flyder denne livsenergi gennem alle levende væsener/ting, og er afgørende for deres velbefindende. Når denne energi bliver blokeret eller forstyrret, kan den forårsage fysiske, følelsesmæssige eller åndelige ubalancer, som kan føre til sygdom. Reiki-healere bruger en teknik kaldet "håndspålæggelse" til at kanalisere denne livsenergi til deres klienter med det formål at fremme afslapning, reducere stress og genoprette balancen i krop, sind og ånd.


Under en typisk Reiki-session lægger klienten sig ned eller sidder behageligt, mens jeg, som healer, placerer mine hænder på eller nær forskellige dele af klientens krop. Jeg kanaliserer derefter livsenergien gennem mine hænder til klienten med den hensigt at heale og afbalancere klientens energifelt. Klienten kan ofte føle en varm eller prikkende fornemmelse, eller blot en følelse af dyb afslapning og fred.


Mens den videnskabelige dokumentation for Reikis effektivitet er begrænset, rapporterer mange mennesker, at de føler sig mere afslappede, mindre stressede og mere afbalancerede efter en Reiki-session. Reiki-healing kan bruges som en komplementær terapi ved siden af ​​traditionel medicinsk behandling, men den bør aldrig bruges som en erstatning for medicinsk rådgivning eller behandling.


Selv om der ingen videnskabelig dokumentation er, er hospitaler i flere lande i verden begyndt at udbyde Reiki som en ekstra service. Eksempler på hvor, kan du læse om HER

37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lever du?

Comentários


bottom of page