top of page

Hvorfor healing - og virker det?

Opdateret: 29. sep. 2021

"Tiden var inde for mig til at få kigget MIN livskvalitet igennem. Jeg arbejder på det konstant - hver eneste dag - og jeg elsker det! Mine nye skills gør mit liv klart bedre. "


Dette skrev jeg i mit tidligere blog indlæg. Healing er en af mine nye skills, eller kompetencer om du vil. Det er et fag, hvor du bare kan blive ved med at lære nyt og blive ved med at udvikle dig. Det var i starten af februar, midt under lockdown og virtuel undervisning. Jeg var stadig ved at restituere efter mit stressforløb, og som tidligere skrevet, havde jeg fået en nysgerrighed på den alternative verden. Jeg brugte en del tid på at søge rundt på nettet, og læse nysgerrigt på mange ting. Jeg sad "tilfældigt" og kiggede på en hjemmeside for en kvinde, som jeg havde set i TV for 3-4 år siden i "Ånderne vender tilbage". Hun hedder Marzcia Techau og hun udbyder en masse forskellige healingskurser. Der var ét lige præcis i vinterferien - online.. Det passede jo helt perfekt! Min nysgerrighed for healing fik mig til at melde mig på. Det var grænseoverskridende, men også virkelig spændende.

I løbet af kurset og den efterfølgende tid, mærkede jeg på egen krop, hvordan healing kan virke. Det er meget forskelligt fra gang til gang, men der sker noget hver gang. Når jeg selv modtager healing bliver jeg ofte meget varm. Nogle gange lidt kold. Ind imellem bliver jeg utrolig rørt, og så ved jeg, at healingen støtter mig i nogle følelser, som kan være fra nu'et, eller fra fortiden...ja sågar for fremtiden. Healing foregår uden for tid og sted, og man kan derfor også heale på afstand... Det lyder vildt - jeg ved det - men jeg ved også at det virker! Og ja, jeg ved jo også godt, at der er mange mennesker, som ikke tror på effekten af det. Men ved I hvad? Det er helt ok. Jeg ser det lidt som en "indvendig massage". Massagen uden på tvivler ingen vist på, alle kan forholde sig til det, den er fysisk, og rigtig mange har prøvet det, og mærket effekten af det. Healingen/massagen indeni kan ikke mærkes på helt samme måde, og den kan ikke rigtig ses, og så kan det være svært at forholde sig til. Jeg er dog ikke i tvivl om at healingen har en effekt - også fysisk. Jeg har ved selvhealing fjernet en udfordring, jeg havde i min lænd. Måske var det gået over alligevel? Ja, helt sikkert, men jeg er også sikker på, at healingen har fremskyndet processen.


Den form for healing jeg bruger lige nu, er Reiki healing. Den er tusse gammel, men som vi kender den i dag, blev den grundlagt af japaneren Dr. Mikao Usui tilbage i 1800-tallet.

Udover fysiske skavanker, er healingen også god til bl.a. at lindre tankemylder, stresssymptomer, angst og lign. Healingen kan også forløse traumer fra tidligere i livet.

Healingen påvirker kun positivt, og er som en vitaminindsprøjtning, der tilføjer balance i dit system. Jeg er i gang med 2. del af kursusrækken, så snart kan jeg også tilbyde fjernhealing.

Det var mærkeligt at sige det højt "Jeg er healer" - eller det er jeg ikke - jeg kanaliserer blot healing et andet sted fra. Healingen går gennem mig og ud til min klient. Min mand var min første klient, og han får stadig jævnlig healing. Nogle gange for smerter, nogle gange for et sår, der ikke vil læges, og nogle gange for stress symptomer. Han har kronisk leddegigt, så smerter er der altid, men healingen kan støtte op, og mindske dem for en periode.

Jeg har siden været nysgerrig på andre healingsmetoder. Det førte mig bla. til en workshop hos Paloma Zendings, som lærte os hvordan man gennem trance kan kanalisere healing til andre. Mega spændende - det skal jeg prøve noget mere af! Og lur mig om ikke der kommer en ny healingsform på til næste år...


28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lever du?

Comments


bottom of page