top of page

Kender du dine egne energier?

Opdateret: 16. apr. 2022

ENERGIER... Nogle gange er det ydre omstændigheder, som "bestemmer" hvilke energier vi er i. Nogle gange fastholder vi os selv i bestemte energier, uanset om de er gode eller mindre gode for os. Nogle gange er det ikke engang dine egne energier, du påvirkes af men andre menneskers.

Du har måske prøvet at komme ind i et rum, hvor du bare kan mærke, at der hviler en tung luft. Der er ingen glæde, og du har egentlig bare lyst til at gå igen, da du kan mærke på dig selv, at din egen energi bliver negativ. Modsat kan du ligeledes gå ind i et rum, men i dette rum er der lyst og rart at være, og straks bliver din egen energi mere lys og glad, end den måske var i forvejen.

Det kan være svært at skille sine egne energier ad fra andres, men det er et nødvendigt arbejde, hvis vi skal udvikle os, bevæge os fremad og leve det liv, som vi egentlig gerne vil. Hvis ikke vi gør dette, er det min overbevisning, at vi går i stå, at de planer og drømme vi egentlig har i livet, bliver bremset - måske helt uden vi er opmærksomme på det.

Nogle gange afleder én energi nye energier.. Det er ikke så godt, hvis det er negative, som avler nye negative, for så bliver ens model af verden/virkelighed hurtig meget trist.

Det kan være, man går og bekymrer sig unødigt, bliver nervøs for f.eks. en eksamen eller afholdelse af et foredrag. Nervøsiteten kan medføre sved, stammen, hukommelsestab, og hvis eksamenen eller foredraget dermed ikke går godt, ja så kan man opleve at selvværdet/selvtilliden får et knæk, .

Et andet eksempel kan være irriterede mennesker. En person, som ofte og hurtigt mister tålmodighed og bliver irriteret, vil ofte skubbe andre mennesker væk, hvilket med tid kan føre til ensomhed.


Det er derfor vigtigt for mig i mit arbejde, at mennesker lærer deres energier at kende, så vi kan arbejde med dem, og få dem vendt fra negative til positive.


Når jeg arbejder med mennesker, arbejder jeg også med deres energier, og her bruger jeg forskellige værktøjer.

Ved hjælp af mine energikort, kortlægger vi hvilke energier du mest er omgivet af, og sammen arbejder vi med dem, så du får klarlagt hvilke af dem, du ønsker at være i, og hvilke du gerne vil skille dig af med. Vi kortlægger ligeledes hvor disse energier kommer fra - altså årsagen til energierne, så vi kan arbejde med at få ryddet ud i "energiskuffen". Ud med de energier, der ikke er gode for dig, og ind med dem du har brug for, for at komme tættere på den bedste udgave af dig.


I det videre arbejde med dine energier, kan der, ud over samtale, indgå mindfulness, healing og afspændingsmassage. Det afhænger helt af, hvad lige præcis DU har brug for. Dette taler vi om ved den gratis afklaringssamtale, jeg altid holder med mine klienter, inden vi begynder på selve forløbet.


Så kære læser, kender du dine egne energier? Ved du hvilke, der gavner dig, og hvilke der skal ud af "energiskuffen"?

Tænk over det..


Kærligst Mette


19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lever du?

Comments


bottom of page