top of page

Tanker om et nyt år - en ny begyndelse

De fleste mennesker tænker på nytåret som en ny begyndelse. Et tidspunkt hvor det er muligt at lægge det gamle bag sig og se fremad med positivt sind. Nogle mennesker laver sågar nytårsfortsæt, som ofte handler om at "NU skal jeg leve sundere", "NU vil jeg tabe de ekstra kilo" eller "NU skal jeg stoppe med at ryge"... og de fleste af disse mennesker starter rigtig godt ud, men allerede efter få uger begynder det at gå ned ad bakke... Man begynder at trykke på pytknappen.

Men hvorfor er det sådan? Hvis intentionen er der om et bedre liv, hvis man virkelig ønsker ændringer, hvorfor bliver nogle så ved med at falde tilbage i gamle vaner? For det første, så tror jeg, at de gamle vaner giver tryghed. Du har måske været her i årevis, og et eller andet sted er det her, du er i sikkerhed. Du er fri for at stille krav til dig selv, og du er fri for andres spørgsmål som: "Nååå, hvordan går det med kuren?" Det er da også irriterende, at skulle stilles til regnskab hos andre, når det handler om dig selv. Så det trygge, det vante er med til at du "falder tilbage" i gamle vaner.


For det andet - er du bekymret for udfaldet af din beslutning? Er du bekymret for hvordan dit liv vil være, hvis du nu opnår de her forandringer? Hvad sker der, hvis du taber så og så mange kilo - hvad sker der, hvis du stopper med at ryge - eller hvad sker der, hvis du begynder at leve sundere? Er du bekymret for at andre mennesker ikke længere vil synes om dig? "Ihh, hvor er det kedeligt, at du ikke skal med ud at ryge mere" eller "Hold da op en sundhedsapostel, du er blevet - spis nu nogle chips"...


Men handler det her i bund og grund ikke om DIG - om DIT liv - om det liv DU ønsker at leve, og ikke om hvad andre mennesker synes..

Sæt gerne nogle nytårsfortsætter, men gør det hele året.. Du behøver ikke vente til nytår, eller til mandag, som mange også gør sig brug af. Start med det samme du får tanken, start lige nu og her, og hjælp dig selv med at begynde det liv, du virkelig ønsker at leve.


Jeg er ikke selv super dygtig til at komme af med gamle vaner, men jeg prøver flere gange i løbet af året, og jo flere gange jeg starter, des oftere er det i min bevidsthed. Og jo oftere jeg er bevidst om tingenes tilstand, des større er muligheden for rent faktisk at få gjort noget ved det...når altså jeg lige får bevæget mig ud af min komfort zone.


I går fik jeg skrevet manifestationer ned for januar måned. Ni positive sætninger om det jeg vil have manifesteret i januar. Jeg vil læse dem for mig selv hver dag, for netop hele tiden at fokusere på de mål jeg ønsker. Det kræver nemlig fasthed, fokus og fremsynethed at få ting til at ske. Og så kræver det en stor portion viljestyrke. Så vil du skabe den fremtid, du ønsker, er det min bedste overbevisning, at du kan, når du arbejder med de 3 førnævnte f’er.


Send out positive vibes - and receive positive energies, to create the life you want to live. A new blank page is ready for your wishes...


Jeg ønsker dig et fantastisk godt og lykkebringende nytår 2021-2022!


29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Lever du?

Comments


bottom of page