top of page

Acerca de

"Let the light inside of you grow...

Styrketerapi

Du er et ungt menneske

Du bliver mødt af en verden, som ikke rigtig forstår dig

Du tror ikke særlig meget på dig selv og om dig selv

Du har mange tanker i hovedet

Du kan virke glad udadtil, men indvendig græder du ofte

Din trivsel - personligt og socialt - er værdifuld

Forestil dig at du tænder et stearinlys. Fornem flammen. Mærk varmen fra den. Duft soden, som kommer fra den. Se på farverne. 

Er din flamme stor og skinnende eller lille og ubetydelig?

Flammen her er en metafor på dit sind.

Stearinlysets flamme er i konstant bevægelse - den danser, skifter form og farve. Det gør dit sind også. Det er her dine tanker og følelser bevæger sig. De kan stå roligt, men ved det mindste træk, flyver de rundt som en hvirvelvind.

Som stearinlyset kan være skrøbeligt og let knække, kan dit sind også være sårbart for ydre påvirkninger og udfordringer. Derfor er måden hvorpå du ser dig selv, mærker dig selv og lytter til dig selv, vigtig. 

Jo roligere flammen på lyset står, og jo stærkere vægen er, des mere "shiner" lyset op i mørket. Det samme gælder dit sind, at jo mere klarhed og forståelse du har for dig selv, des mere ro vil der være på dine tanker og følelser. Og da vil du være i stand til at vise dit smukke, indre lys. 

Når først du er i balance med dig selv, tror på dit eget værd, vil andre også gøre det. Ved at bearbejde dine tanker og følelser, kan du skabe positive forandringer i dit fantastiske liv. 

Når du holder dine hænder forsigtigt omkring flammen - dog ikke for tæt - beskytter du dens eksistens for påvirkninger udefra. Du beskytter dit sind ved at pleje din mentale sundhed og give dig selv sunde vaner og tanker. 

Men det kan være svært at gøre alene, og derfor vil jeg med glæde hjælpe dig på vejen til et bedre liv.

Kom i balance med styrketerapi

Hvad er styrketerapi?

Formålet med styrketerapi er at hjælpe dig med at opdage og udvikle dine personlige styrker, øge din selvtillid og selvværd, forbedre dit sociale liv og finde meningsfulde mål i dit liv. Det er en terapeutisk tilgang, hvor vi finder dine positive potentialer samt muligheder for forandring og vækst.

Styrketerapi handler om, som navnet fortæller, at arbejde med dine styrker.

Sammen kortlægger vi hvad udfordringerne er, og derefter begynder vi at bearbejde dem. Det kan involvere forskellige tilgange og teknikker afhængigt af dit behov.

 

Min opskrift på at støbe et solidt stearinlys, hvor vægens bevægelse er i trivsel og med en smuk, skinnende flamme, er følgende, kort fortalt:

 • Livshjulet. Vi kortlægger forskellige områder af dit liv via et livshjul. Her finder vi ud af, hvilke områder der skal fokus på. Herefter arbejder vi hen imod de mål du sætter dig, og udarbejder en Gameplan, som skal hjælpe dig hen mod målene.

 • Styrkekort. Vi finder frem til dine styrker, dem du besidder nu og dem du gerne vil blive bedre til. Sammen med livshjulets resultater, finder vi ud af, hvordan du kan gøre dine styrker stærkere, så dit lys shiner mere.

 • Mindfulness. Jeg arbejder ud fra de 7 principper i mindfulness. Disse kan du læse mere om HER. Du vil få øvelser, bl.a. inden for meditation og vejrtrækning. 

 • Hypnose. At arbejde i hypnose virker, fordi der her skabes adgang til dit underbevidste sind, hvor vi kan erstatte negative følelser med positive. Det kan lyde underligt, men det er en naturlig proces, som kun virker, når du er åben for at modtage. Du kan læse mere om hypnose HER

 • Healing. Som et fysisk sår skal heles, kan et sår i sindet også skulle hele. Det kan fremskynde processen, når healingsenergierne arbejder med dig. Du vil ofte føle en dejlig ro bagefter en healing, som du kan lære mere om HER

 • Samtaler. Jeg vil meget gerne lytte til dig. Her kan du få lov til at "læsse af". Vi kan samtale om alt mellem himmel og jord. Måske aftaler vi til en session at gå en tur i naturen, i stedet for at sidde i min klinik. 

 

Jeg planlægger forløbet, med de redskaber, som passer til dig. 

Hvem er styrketerapi for og hvordan foregår det?

Styrketerapi hos Mepilu er for dig, som er mellem 13 og 30 år. 

Du går i skole eller er under uddannelse. Måske holder du en pause, fordi det er svært...

Du har en eller flere udfordringer, som:

 • lavt selvværd

 • dårlig selvtillid

 • præstationsangst

 • mangler mod

 • har det svært socialt

Formål:

 • At skabe et trygt og nærværende rum, så du tør åbne op og arbejde med dig selv

 • At styrke dit selvværd og din selvtillid, så du får mere mod til at gøre de ting, der er svære for dig i dag

 • At styrke din trivsel i dine forhold til andre mennesker

 • At skabe en dagligdag i trivsel, så du kan fuldføre din skole eller uddannelse

 

Forløbet:

Et forløb foregår over 8 sessioner. Da noget af arbejdet foregår imellem sessionerne, tager hele forløbet ca. 12 uger. Dvs. der går 1 eller 2 uger imellem sessionerne. Vi laver en datoplan under den gratis afklaringssamtale, som vi holder inden 1. session. Hvis du er under 18 år, skal du have en forælder eller værge med. 

Hver session tager 60 minutter.

 

Prisen for hele forløbet er kr. 4000,- 

Beløbet betales i forbindelse med afklaringssamtalen. 
Der kan evt. betales over 2 gange - 1. gang ved afklaringssamtalen, 2. gang inden 5. session. 

 

Sammen går vi på stien til trivsel

STYRKETEST

Hvis du er nysgerrig på, hvilke styrker du besidder, og har svært ved selv at komme på dem, kan du tage en styrketest hos VIA. 

VIA er et styrkeinstitut, som bliver ledet af psykologer og forskere. 

Du kan tilgå deres styrketest ved at trykke på denne knap:

Du skal registrere dig først. Derefter vælger du test alt efter om du er mellem 13-17 år eller 18 år og ældre. 

Kontakt mig

Skriv til mig, hvis du vil vide mere

Tak for din henvendelse.
bottom of page