top of page

Healing

Healing kan foregå på forskellige måde. Fællesnævner for al healing er, at det kommer fra energier omkring os og indeni os.

Nogle af fordelene ved et healingsforløb:

- Stressreduktion: Healing kan hjælpe med at lindre stress og angst ved at fremme afslapning og indre ro.

- Smertelindring: Nogle former for healing kan hjælpe med at lindre fysisk smerte og ubehag samt kroniske og inflammatoriske tilstande

- Styrkelse af immunsystemet: Healing kan støtte kroppens naturlige helingsprocesser og hjælpe med at styrke immunsystemet.

- Emotionel balance: Healing kan have en positiv indvirkning på følelsesmæssig velvære ved at arbejde på energieniveauet og lette følelsesmæssige    blokeringer.

- Øget energi og vitalitet: Nogle mennesker rapporterer at føle sig mere energiske og revitaliserede efter en healing-session.

- Åndelig udvikling: Healing kan hjælpe med at åbne op for dybere forbindelse til ens åndelige side og fremme åndelig vækst.

- Søvnforbedring: Nogle mennesker oplever bedre søvnkvalitet efter healing-sessioner.

- Livskvalitet: Healing kan bidrage til at forbedre overordnet livskvalitet ved at fremme balance og harmoni på forskellige niveauer.

- Traumer: Healing kan frigøre traumer fra tidligere i livet. 

- Tankemylder: Det kan give ro til hovedet at modtage healing

 

Det er vigtigt at bemærke, at healing ikke er en mirakelkur, og resultaterne kan variere. Det er altid bedst at søge rådgivning fra en kvalificeret sundhedsperson, hvis du har alvorlige helbredsproblemer. Jeg er ikke læge, så jeg kan ikke diagnosticere - her bør du altid opsøge din egen læge.

Jeg udbyder pt. 3 former for healing:

- Reikihealing
- Hypnotisk healing

- Trance healing

Reikihealing

Reiki healing (Rei = Universet, ki = lys/livsenergi) er en form for healing, hvor jeg sætter mig selv som kanal for Universets healende livsenergier. Dette gøres enten ved form at en let håndspålæggelse eller ved fjernhealing. Reiki er en holistisk form for energi, som arbejder på både de fysiske, mentale og spirituelle planer.

Hypnotisk healing
Healing under hypnose er en utrolig powerfuld healing. Den foregår ved at jeg guider dig ind i en hypnotisk tilstand, hvor du lander et trygt og sikkert sted. Herfra vil du modtage healing med håndspålæggelse.  Jeg får hjælp af mine åndelige guider og/eller engle, eller også bruger jeg

Reikienergien. 

Trancehealing

Ved en trancehealing sætter jeg mig selv i trancetilstand. Herfra er det mine åndelige guider, som sender healing til dig. Der kan undervejs også dukke en kær afdød op. Eftersom jeg selv er i denne trancetilstand, foregår der ingen håndspålæggelse. 

Hvordan foregår det?

Ved healing på klinikken foregår det fuldt påklædt på en briks, evt. med et tæppe over. Ved healinger med håndspålæggelse, placerer jeg forsigtigt mine hænder på en række positioner på din krop. Derved vil healingsenergierne flyde ud i din krop, i den mængde og til de steder, hvor behovet er størst. Vi kan også arbejde med punkter valgt af dig, og derfor starter jeg altid en session med en samtale.

I løbet af sessionen kan det være, du mærker varme/kulde, en prikkende fornemmelse/prikken, og du kan få indre oplevelser, såsom at "se" farver eller lys. Har du fysiske skavanker, kan du også opleve, at det strammer lidt de steder.

Det er meget forskelligt hvordan oplevelsen er fra person til person. Uanset hvad du føler eller ikke føler, er det helt normalt, og healing finder sted uanset hvad.

 

Bagefter?

Efter din session får du et glas vand, og vi taler sammen om dine oplevelser. Healingen fortsætter med at virke, efter du er gået. Har du specifikke problemer, er det en fordel med 2-3 ekstra sessioner, som lægges inden for ca. 10 dage, for optimale resultater.

Fjernhealing, hvordan virker det?

Da alle healingsenergier er uden for tid og sted, virker healing også gennem denne vej. Derved kan du modtage healing derhjemme, under dine egne forhold. Vi aftaler tid, og taler/skriver sammen lige før og efter healingen.

Du kan vælge 1 behandling eller flere. Ved køb af flere sessioner på én gang får du rabat.
Sessionernes tider er inklusiv kort samtale før og efter

PRISER pr. 1/7 2023

1 session 75 minutter                  kr.   700,-

​2 sessioner                                    kr. 1200,-

3 sessioner                                    kr. 1700,-

5 sessioner                                    kr. 2800,-

1 session 45 minutter                  kr.   450,-

Fjernhealing
1 session, 30 minutter                  kr.   300,

2 sessioner                                     kr.   550,-

3 sessioner                                     kr.   800,-

 

​Betaling:

​Vil ske lige efter en enkelt session. Brug mobilepay eller kontanter.

Ved fjernhealing og booking af flere sessioner kræves forudbetaling.

 

Afbestillingspolitik: Afbestilling skal ske via sms til 29453956, mindst 48 timer før.

Ved mindre end 48 timer skal der betales 50 % af prisen.

Ved udeblivelse skal der betales 100% af prisen.

I tilfælde af at jeg annullerer, vil det fulde beløb blive refunderet.

Healing hos mig foregår på en briks.
Reiki-symbol
bottom of page