top of page

Acerca de

20221029_224539.jpg

7-PATH® selv-hypnose - hvad er det?

7-PATH® selv-hypnose er først og fremmest et system, du kan bruge derhjemme. Det består af en række hypnotiske forslag og en speciel teknik i at anvende dem, der vil resultere i positiv personlig forandring. Det adskiller sig fra andre eksisterende former for selv-hypnose, da der i processen er indbyggede trin, der hjælper til at fjerne gamle, underbevidste blokeringer for at kunne leve et succesfuldt liv, før du giver dig selv nogle selvhypnotiske forslag i forhold til de forandringer, du ønsker at skabe. 

Nogle dele af processen er lige som et anti-virus program, der bruges til at fjerne destruktive programmer fra en computer.  Dette "program" vil arbejde på at fjerne de små, begrænsende programmer, som du har ophobet i løbet af dit liv - f.eks. dårlige vaner, begrænsende overbevisninger samt de smertefulde følelser, de skaber. Du lærer hvordan du bruger dette system til bogstaveligt talt at omprogrammere dig selv til at få succes. 
Systemet arbejder med 9 Erkendelser (positive overbevisninger), som du lærer trin for trin. Når du booker et hypnoterapeutisk juniorforløb (5 sessioner) bliver du tilbudt at lære systemets første 5 erkendelser. Det er et gratis tilvalg. 

For at udøve denne form for selv-hypnose, skal du afsætte tid hver morgen og eftermiddag til praksis, samt lige inden du falder i søvn. Folk, der har oplevet at lave en form for meditation, vil straks bemærke, at dette er et dybt spring fremad. Det vil give dig alt, hvad du ønsker fra meditationen, på grund af den måde det kombinerer hypnose, meditation og spiritualitet. Du behøver dog ikke være spirituel for at udøve selv-hypnosen.

Dette er 7-PATH® selv-hypnose brugbart til:

  • Befri dig selv for gamle vaner og afhængighed

  • Forbedring af dit humør

  • Forbedring af dine relationer

  • Hjælper dig med at blive mere tålmodig og selvsikker

  • Forbedring af studieeffektivitet og eksamener

  • Healing af stress-relaterede sygdomme

  • Besvarer dit kald i livet

  • Bringer dine højeste filosofier og værdier ind i din dagligdag

Fra efteråret 2024 vil jeg tilbyde 7-PATH® selv-hypnose som hold, hvor du vil lære alle 9 Erkendelser. 

Gennem 5 aftener vil du modtage alle 9 erkendelser. Vi taler lidt teori først og derefter modtager du 1-2 erkendelser, som du arbejder videre med derhjemme. Du skal være i stand til at bruge erkendelser mellem hver undervisningsgang. 1 gang morgen, 1 gang eftermiddag og så lige inden du falder i søvn. Hvis ikke du siger ja til dette, får du ikke det mest optimale ud af systemet.

Du vil modtage et hæfte, som er vores arbejdsmateriale. 

Tilmelding sker ved at skrive til kontakt@mepilu.dk 

Din plads er først sikret (og bindende) ved betaling på mobile pay 29453956
Pris: Kr. 1200
Maks 10 pladser

Tidsrum: 19:00 - 20:30

Holdene foregår i Motivhuset, Amtmandsvej 1, st., 4300 Holbæk.
Der er 2-timersparkering tæt på, og langtidsparkering bag ved Holbæk Station.

Næste hold starter: Hold oprettes ved interesse

(ved afbud refunderes ikke)

Brug denne formular, hvis du ønsker at deltage. Ved fyldte hold kan du komme på venteliste.

Tilmelding til selv-hypnosehold

bottom of page